| Autor |
Zpráva |
lacio
|
Zaslal: 15.6.2008 12:44 Předmět: Chystam sa prekladat gentoo doc |
|
|
Zdravim, no mne uz skoncilo ucenie v skole a rozhodol som sa, ze cez prazdniny budem prekladat oficialnu dokumentaciu. Hlavny dovod je, ze si po prazdninach chcem zalozit gentoo server a do tej doby by bolo vhodne sa naucit iste advanced temy v tych dokumentoch (ale najlepsie samozrejme vsetky). Snad vam to v slovenstine nebude tak vadit.
Pointa tejto spravy: je tu niekto kto by mi chcel pomahat s prekladom? Dnes je nedela a nasledujuci tyzden by som sa chcel do toho pustit, takze vase pripomienky a navrhy by som uvital co najskor. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
User Unknown Moderátor diskusí

|
Zaslal: 15.6.2008 17:26 Předmět: |
|
|
Urcite si koukni na http://cs.gentoo-wiki.com mozna tam naleznes uz neco prelozeneho z handbooku. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lacio
|
Zaslal: 1.7.2008 13:26 Předmět: |
|
|
Trochu som omrkol situaciu o prekladani gentoo doc a musim skonstatovat ze vobec sa mi nepozdava. Ide o to ze SK nemaju Lead Translatora (LT) a teda keby som chcel zacat prekladat musim nim byt ja. Ale ja nim nechcem byt, ptretoze neviem robit s CVS a cele je to na mna n00ba zlozite (maju plno povinnosti a zlozity prijimaci proces). Asi najskor si budem prekladat clanky ktore potrebujem pre vlastnu potrebu a ak sa niekedy objavi SK LT tak mu ich poslem.
BTW myslim ze by sa viac ludi z komunity malo zapojit do prekladania, lebo je to bieda ked jkt to musi robit sam. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|